PROFESYONEL PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK EĞİTİMİ – STAJLI
8 Ay Eğitim Süresi Toplam 256 Saat / 4 Ay Atölye + 4 Ay Staj Yeri
4 Saat x 4 gün = 16 Saat HAFTALIK
16 saat x 4 hafta = 64 Saat AYLIK
64 saat x 4 ay = 256 Saat TOPLAM 4 AYLIK
Eğitim süresi dört ay teori / pratik ve dört ay staj olmak üzere toplam sekiz aydır.
Sınıf kontenjanları 8-16 kişi ile sınırlıdır.
Hijyen Eğitim Sertifikası – Sağlık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Gıda Tarım Hayvancılık Bakanlığınca hazırlanan “Hijyen Eğitim Yönetmeliği” gereği verilen sertifika. / HACCP Sertifikası – Akteditasyon / İSG Eğitim Sertifikası – Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı / İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu.
Mutfakta; doğal renklerin ara tonlarını keşfetmeyi amaçlayan herkese açık olan akademik eğitimimiz Profesyonel Pastacılık – Ekmekçilik; temel mutfak bilgilerinin yanı sıra kişisel yaratıcılık yönünüze vizyon katmayı hedefleyen iç dinamizmi ile; Dağ köylerinin Böğürtleni, Frenklerin Ahududu’su, Türk edebi yazınlarının Karadutu lezzetinde, mesleki kariyer planınıza destek olmak amacı ile oluşturulmuş bir programdır. Program süresi toplam sekiz aydır. Gastro Akademi Profesyonel Pastacılık ve Ekmekçilik Eğitimi, alanında uzman şefler tarafından hazırlanan ilk dört ay teorik ve pratik uygulamalardan oluşmaktadır. İkinci dört ay elit hotel ve restoran işletmelerinde uygulamalı zorunlu staj yaparak tamamlanacaktır. Eğitim sonunda yapılacak sınav ile mezun olan öğrencilerimize “Başarı Sertifikası” verilecektir.