Ekran Resmi 2015-05-21 14.13.21

PROFESYONEL AŞÇILIK EĞİTİMİ – STAJLI

8 Ay Eğitim Süresi Toplam 256 Saat / 4 Ay Atölye + 4 Ay Staj Yeri
4 Saat x 4 gün = 16 Saat HAFTALIK
16 saat x 4 hafta = 64 Saat AYLIK
64 saat x 4 ay = 256 Saat TOPLAM 4 AYLIK

Eğitim süresi dört ay teori / pratik ve dört ay staj olmak üzere toplam sekiz aydır.
Sınıf kontenjanları 8-16 kişi ile sınırlıdır.

Hijyen Eğitim Sertifikası – Sağlık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Gıda Tarım Hayvancılık Bakanlığınca hazırlanan “Hijyen Eğitim Yönetmeliği” gereği verilen sertifika. / HACCP Sertifikası – Akreditasyon / İSG Eğitim Sertifikası – Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı / İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu.

Bireyin en temel ve en önemli gereksinimlerinden olan “Yemek” bir “Kültür” tanımı olarak Osmanlı tarihinden günümüze uzun yıllardır süren serüveni neticesinde; toplumsal hatta ulusal kimliğin oluşturulma yapı taşlarından biri haline gelmiştir. Toplumsal değişim ve gelişimler Yemek Kültürlerinin sanatsal algı ile tanımlanmasına olanak yaratmıştır. Bu temelden yola çıkarak mutfakta fark yaratmak isteyen ve Yiyecek-içecek sektöründe mesleki kariyer planı olan kişiler için hazırlanmış olan Profesyonel Aşçılık Eğitimimiz 18-35 yaş grubundaki katılımcılar için özgün ve yoğun içerikli bir programdır. Program süresi toplam sekiz aydır. Gastro Akademi Profesyonel Aşçılık Eğitimi, alanında uzman şefler tarafından hazırlanan ilk dört ay teorik ve pratik uygulamalardan oluşmaktadır. İkinci dört ay elit hotel ve restoran işletmelerinde uygulamalı zorunlu staj yaparak tamamlanacaktır. Eğitim sonunda yapılacak sınav ile mezun olan öğrencilerimize “Başarı Sertifikası” verilecektir.