[pricing_table style=”service”]
[table_column caption=”1. HAFTA”]
- a. Endüstriyel Mutfak Ekipmanlarını Tanıyalım
- b. Temel Mutfak Ekipmanlarını Tanıyalım
- c. Gıda Güvenliği – Hijyen & İş Güvenliği
- d. Gıda Hazırlığında Bıçak Kullanımı
- e. Kesme Teknikleri
- f. Bıçak ile Optimizasyon
[/table_column]
[table_column caption=”2. HAFTA” style=”highlight”]
- a. Yemek Tarihi
- b. Türk Mutfak Kültürü (Osmanlı Mutfak Kültürü)
- c. Aşçılıkta Kullanılan Terimler
- d. Beslenme
- e. Mevsimsel Mönü Planlama
- f. Maliyet Hesaplama
[/table_column]
[table_column caption=”3. HAFTA”]
- a. Satınalma ve Depolama Sistemleri
- b. Bakım Sistemleri
- c. Gıda Hazırlık Prosedürleri
- d. Pişirim Teknikleri
[/table_column]
[/pricing_table]
[horizontal_line style=”6″ margin_top=”0″ margin_bottom=”0″]
[pricing_table style=”service”]
[table_column caption=”4. HAFTA”]
- a. Temel Soslar (Koyulaştırıcılar – Bağlayıcılar)
- b. Temel Tatlandırıcılar (Lezzet Verici Karışımlar)
- c. Çorbalar
- d. Terbiyeler
[/table_column]
[table_column caption=”5. HAFTA” style=”highlight”]
- a. Et Çeşitleri – Marinasyon
- b. Büyük Baş Hayvanlar
- c. Küçük Baş Hayvanlar
- d. Kümes Hayvanları
- e. Rosto Uygulamaları
[/table_column]
[table_column caption=”6. HAFTA”]
- a. Satınalma ve Depolama Sistemleri
- b. Bakım Sistemlerii. Kabuklu Deniz Ürünleriii. Kabuksuz Deniz Ürünleri
- c. Haşlama ve Contalama
[/table_column]
[/pricing_table]
[horizontal_line style=”6″ margin_top=”0″ margin_bottom=”0″]
[pricing_table style=”service”]
[table_column caption=”7. HAFTA”]
- a. Pirinç ve Bulgur Çeşitleri
- b. Dünya Mutfağındaki Pirinçler
- c. Pilav Çeşitleri
- d. Pratik Sınav
[/table_column]
[table_column caption=”8. HAFTA” style=”highlight”]
- a. Güveç Uygulamaları
- b. Soteleme Uygulamaları
- c. Sebzeler
- d. Donuk Ürünler
[/table_column]
[table_column caption=”9. HAFTA”]
- a. Zeytinyağlı Çeşitleri
- b. Dolma ve Sarmalar
- c. Baklagiller
- d. Mezeler
[/table_column]
[/pricing_table]
[horizontal_line style=”6″ margin_top=”0″ margin_bottom=”0″]
[pricing_table style=”service”]
[table_column caption=”10. HAFTA”]
- a. Makarna Çeşitleri
- b. Soğuk Sandviç ve Kanepeler
- c. Soğuk Salatalar
- d. Garnitürler
[/table_column]
[table_column caption=”11. HAFTA” style=”highlight”]
- a. Vejetaryen Yemekler
- b. Vejetaryen Salatalar
- c. Salamura (Turşu) Yapımı
- d. Pratik Sınav
[/table_column]
[table_column caption=”12. HAFTA”]
- a. Tatlılar
- b. Reçeller – Marmelatlar
- c. Hoşaflar – Kompostolar
[/table_column]
[/pricing_table]
[horizontal_line style=”6″ margin_top=”0″ margin_bottom=”0″]
[pricing_table style=”service”]
[table_column caption=”13. HAFTA”]
- a. Dökme Hamurlar
- b. Katı Hamurlar
- c. Parfe / Muss / Pate / Terin
- d. Mantolama ve Jöleleme Teknikleri
[/table_column]
[table_column caption=”14. HAFTA” style=”highlight”]
- a. Ekmekçilik I
- b. Ekmekçilik II
- c. Pastacılık I
- d. Pastacılık II
[/table_column]
[table_column caption=”15. HAFTA”]
- a. Lüks Ürün Yemekleri
- b. Tabak Sunum ve Dekorasyon
- c. Kişisel Yaratıcılık Yönetimi
- d. Kişisel Disiplin ve Meslek Etiği Yönetimi
[/table_column]
[/pricing_table]
[horizontal_line style=”6″ margin_top=”0″ margin_bottom=”0″]
[pricing_table style=”service”]
[table_column caption=”16. HAFTA” style=”highlight”]
- a. Proje Sunumu
- b. Pratik Sınav
- c. Diploma Sınavı
[/table_column]
[/pricing_table]