[pricing_table style=”service”]
[table_column caption=”1. HAFTA”]
- a. Pastacılığın Tarihi
- b. Pastacılık Mutfak Ekipmanlarını Tanıyalım
- c. Tarif İçeriklerii. Sade Pandispanya Yapımıii. Devil’s Food Cake Yapımı – Demo Versiyon iii. Pasta Sosları ve Ganaj Yapımıiv. Pasta Yapımı ve Süsleme Teknikleri
[/table_column]
[table_column caption=”2. HAFTA” style=”highlight”]
- a. Ekmekçiliğin Tarihi
- b. Tarif İçeriklerii.Ekmek Hamuru Hazırlama ve Mayalandırma Teknikleri
ii. Ekmek Pişirme Teknikleri iii. İngiliz Kahvaltı Çöreğiiv. Sarımsaklı Ekmek – Demo Versiyonv. Yedi Tahıllı OSMANLI Ekmeğivi. Poğaça ve Açma
[/table_column]
[table_column caption=”3. HAFTA”]
- a. Sütlü Tatlılar
- b. Tarif İçerikleri i. Portakal Aromalı Tavuk Göğsü Tatlısı ii. Fırın Sütlaçiii. Sütlü İrmik Tatlısıiv. Frambuazlı Trileçe
[/table_column]
[/pricing_table]
[horizontal_line style=”6″ margin_top=”0″ margin_bottom=”0″]
[pricing_table style=”service”]
[table_column caption=”4. HAFTA”]
- a. Çikolata Tarihi
- b. Çikolata Eritme ve Temperleme Teknikleri
- c. Tarif İçeriklerii. El Yapımı Çikolataii. Dolgulu Çikolataiii. Çikolatalı Marshmallow Çubuklarıiv. Çikolatalı Sufle
[/table_column]
[table_column caption=”5. HAFTA” style=”highlight”]
- a. Tatlı – Tuzlu Kurabiyeler
- b. Tarif İçeriklerii. Sebzeli Kişii. Damla Çikolatalı Cookieiii. Elmalı Tarçınlı Puf Kurabiyeiv. Tuzlu Kurabiye Yapımı ve Kalıp Çalışmaları
[/table_column]
[table_column caption=”6. HAFTA”]
- a. a. Serin Tatlar
- b. Tarif İçeriklerii. Çikolatalı Mousseii. Panna Cotta (Portakal veya Limon Eşliğinde)iii. Karamelli Cheesecakeiv. Ekler ve Profiterol – Demo Versiyon
[/table_column]
[/pricing_table]
[horizontal_line style=”6″ margin_top=”0″ margin_bottom=”0″]
[pricing_table style=”service”]
[table_column caption=”7. HAFTA”]
- a. Şeker Hamuru Tarihi
- b. Şeker Hamuru Modelleme
- c. Tarif İçeriklerii. Şeker Hamurunu Tanıma, Kullanma ve Renklendirme ii. Maket Üzerinde Pasta Kaplama iii. Elle ve Kalıpla Model Yapma Teknikleriiv. Temalı Figürler ve Pasta Süsleme Teknikleri
[/table_column]
[table_column caption=”8. HAFTA” style=”highlight”]
- a. Dünya Tatlıları Tarif İçeriklerii. Tiramisu – İtalyanii. Çilekli Magnoliaiii. Trifle – İngiliziv. Çikolatalı Parfe
[/table_column]
[table_column caption=”9. HAFTA”]
- a. Dünya Mutfaklarından Farklı Lezzetleri. White Chocolate Mousseii. Rengârenk Macaronlariii. Povlova
[/table_column]
[/pricing_table]
[horizontal_line style=”6″ margin_top=”0″ margin_bottom=”0″]
[pricing_table style=”service”]
[table_column caption=”10. HAFTA”]
[/table_column]
[table_column caption=”11. HAFTA” style=”highlight”]
- a. Ekmekçiliki. Hamburger Ekmeğiii. Briocheiii. Kuru Meyveli Ekmekiv. Top Ekmekv. Dereotlu Çörek Ekmek
[/table_column]
[table_column caption=”12. HAFTA”]
- a. İkramlıklari. Truffle Dolgulu Sepetlerii. Limon Kremalı Mini Tartlariii. Uygulamalı Meyveli Tartlariv. Portakallı Bisküvi Topları
[/table_column]
[/pricing_table]
[horizontal_line style=”6″ margin_top=”0″ margin_bottom=”0″]
[pricing_table style=”service”]
[table_column caption=”13. HAFTA”]
- a. Pasta Yapımı ve Süsleme – Teorik Uygulama
- b. Ev Yapımı Pastacılık Uygulaması
[/table_column]
[table_column caption=”14. HAFTA” style=”highlight”]
- a. Cup Cake ve Kurabiyeleri. Vişneli Cupcakeii. Çikolatalı Cupcakeiii. Çikolatalı Bademli Çatlak Kurabiyeiv. Tarçınlı Kurabiyev. Rezeneli Kurabiye
[/table_column]
[table_column caption=”15. HAFTA”]
- a. Kekler i. Browniiii. Limonlu Haşhaşlı Yoğurtlu Kekiv. Havuçlu Kek
[/table_column]
[/pricing_table]
[horizontal_line style=”6″ margin_top=”0″ margin_bottom=”0″]
[pricing_table style=”service”]
[table_column caption=”16. HAFTA” style=”highlight”]
- a. Pastacılık – Ekmekçilik Yarışması
[/table_column]
[/pricing_table]