[pricing_table style=”service”]
[table_column caption=”1. HAFTA”]

  • a. Endüstriyel Mutfak Ekipmanlarını Tanıyalım
  • b. Temel Mutfak Ekipmanlarını Tanıyalım
  • c. Bıçak Kullanımı ve Kesme Teknikleri
  • d. Tarif İçerikleri – Sebze Yemekleri

[/table_column]

[table_column caption=”2. HAFTA” style=”highlight”]

  • a. Gıda Güvenliği & Hijyen Kuralları
  • b. Pişirim Teknikleri
  • c. Tarif İçerikleri – Et Yemekleri
  •  

[/table_column]

[table_column caption=”3. HAFTA”]

  • a. Zeytinyağının Kullanım Alanları
  • b. Zeytinyağının Çeşitleri
  • c. Tarif İçerikleri – Zeytinyağlılar
  •  

[/table_column]
[/pricing_table]

[horizontal_line style=”6″ margin_top=”0″ margin_bottom=”0″]
[pricing_table style=”service”]
[table_column caption=”4. HAFTA”]

  • a. Deniz Ürünleri Bilgileri
  • b. Tarif İçerikleri – Balıklar

[/table_column]

[table_column caption=”5. HAFTA” style=”highlight”]

  • a. Temel Hamur Bilgileri
  • b. Tarif İçerikleri – Makarnalar

[/table_column]

[table_column caption=”6. HAFTA”]

  • a. Beyaz ve Kırmızı Et Özellikleri
  • b. Tarif İçerikleri – Tavuklar

[/table_column]
[/pricing_table]

[horizontal_line style=”6″ margin_top=”0″ margin_bottom=”0″]
[pricing_table style=”service”]
[table_column caption=”7. HAFTA” style=”highlight”]

  • a. Tarif İçerikleri – Dünya Tatlıları

[/table_column]

[table_column caption=”8. HAFTA” style=”highlight”]

  • a. Tarif İçerikleri – Seçme Lezzetler

[/table_column]

[/pricing_table]