[pricing_table style=”service”]
[table_column caption=”1. HAFTA”]
- a. Endüstriyel Mutfak Ekipmanlarını Tanıyalım
- b. Temel Mutfak Ekipmanlarını Tanıyalım
- c. Bıçak Kullanımı ve Kesme Teknikleri
- d. Tarif İçerikleri – Sebze Yemekleri
[/table_column]
[table_column caption=”2. HAFTA” style=”highlight”]
- a. Gıda Güvenliği & Hijyen Kuralları
- b. Pişirim Teknikleri
- c. Tarif İçerikleri – Et Yemekleri
[/table_column]
[table_column caption=”3. HAFTA”]
- a. Zeytinyağının Kullanım Alanları
- b. Zeytinyağının Çeşitleri
- c. Tarif İçerikleri – Zeytinyağlılar
[/table_column]
[/pricing_table]
[horizontal_line style=”6″ margin_top=”0″ margin_bottom=”0″]
[pricing_table style=”service”]
[table_column caption=”4. HAFTA”]
- a. Deniz Ürünleri Bilgileri
- b. Tarif İçerikleri – Balıklar
[/table_column]
[table_column caption=”5. HAFTA” style=”highlight”]
- a. Temel Hamur Bilgileri
- b. Tarif İçerikleri – Makarnalar
[/table_column]
[table_column caption=”6. HAFTA”]
- a. Beyaz ve Kırmızı Et Özellikleri
- b. Tarif İçerikleri – Tavuklar
[/table_column]
[/pricing_table]
[horizontal_line style=”6″ margin_top=”0″ margin_bottom=”0″]
[pricing_table style=”service”]
[table_column caption=”7. HAFTA” style=”highlight”]
- a. Tarif İçerikleri – Dünya Tatlıları
[/table_column]
[table_column caption=”8. HAFTA” style=”highlight”]
- a. Tarif İçerikleri – Seçme Lezzetler
[/table_column]
[/pricing_table]