Bursa’nın ilk ve tek profesyonel aşçılık akademisi olan Gastro Akademi magazin basınına kapılarını açtı.
İzmir Yolu üzerinde bulunan Akademi, Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ziya’nın ev sahipliğinde basın mensuplarını ağırladı. Düzenlenen etkinlikte Ziya, bir yandan Akademi’yi gezdirirken bir yandan da soruları yanıtlayarak Gastro Akademi hakkında bilgiler verdi. Bu kısa sohbetin ardından, Bursa Tüm Aşçılar Derneği (BUTAD) Başkanı Bülent Çalışkan şefliğinde ve tüm ekibin misafirperverliğinde yemek yapmanın inceliklerini kısaca öğrenen basın mensupları, önlüklerini takıp işin en keyifli kısmına geçtiler. Şefler eşliğinde yemek yapıp eğlenceli vakit geçirirken, bol bol fotoğraf çekip bu unutulmaz deneyimi ölümsüzleştirdiler.
Yaptıklarını yerken bir yandan sohbet etme fırsatı buldular. Akademi için ‘2 senelik hayalimdi’ diyen Ziya, bu fikrin başlangıcı ve hedeflerinden bahsetti.
Bu keyifli gecenin sonunda basın mensuplarına sertifikalarını veren Akademi ailesi, teşekkürlerini sundu.